Over BellMenn

Dit is het team wat voor jou dagelijks duizenden vacatures online bekijkt en alleen die vacatures aan jou tipt die voor jou interessant zijn. Dat doen wij high-tech met slimme algoritmes en machine learning. Elke keer als jij ons feedback geeft over de voor jou gevonden banen kunnen wij steeds beter zoeken om voor jou die top baan te vinden.

De BellMenn banen zoek service is ontstaan omdat wij van velen de vraag kregen waar ze online moesten zoeken voor passende banen. Wij hielpen ze door voor hen op vele vacaturebanken, banenzoekmachines en werkenbij pagina’s van werkgevers te kijken of daar iets bij zat wat passend zou zijn. Dat koste ons veel tijd en moeite. Maar omdat men erg tevreden was over het resultaat en het gemak wat het hen bracht hebben wij besloten om de BellMenn banen zoek service op te zetten. En met succes. De BellMenn banen zoek service wordt dagelijks door duizenden werkzoekenden gebruikt. Het is echt heel gemakkelijk dus vertel het voort aan al je vrienden.

Heb je een vraag over de BellMenn banen zoek service? Kijk dan eerst eens in onze veelgevraagde vragen sectie. Grote kans dat jouw vraag hier al snel wordt beantwoord. Heb je ons echt nodig (bedenk je dat we heel druk zijn met banen zoeken) stuur dan een e-mail naar support@bellmenn.com.

BellMenn.com is een initiatief van EXENZO NL B.V. EXENZO is een softwarebedrijf welke software maakt om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt gemakkelijker en sneller bij elkaar te brengen. Dat doen wij met veel plezier vanaf 2013 vanuit ons kantoor in Breda aan de Concordiastraat. Buiten BellMenn bieden wij vacaturebank software voor uitgevers, careerpages voor werkgevers en job marketing tool JobBoost.io.